elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia camufla un radar entre dos contenidors de Burriana

La Policia camufla un radar entre dos contenidors de Burriana

  La Policia Local de Burriana va triar la setmana passada un lloc una mica peculiar per a instal·lar un dels seus radars de velocitat: el buit que separa dos contenidors.

  El “amagatall” per a la instal·lació que regula la velocitat dels vehicles va ser revelat a través d'una xarxa social per l'usuari Gica Daraban, qui compartia la situació acompanyant-la d'una fotografia on es veu perfectament l'artefacte.

  Concretament, el radar va ser instal·lat en l'Avinguda Cardenal Tarancón que és considerada un dels trams més conflictius per l'estructura de la via on al llarg de tot el seu recorregut hi ha fins a tres passos de zebra i un centre educatiu.

  comentaris 3 comentaris
  Fotito
  Fotito
  08/02/2019 04:02
  Foto

  Si señor para gente burra Primero que deberían hacer es dar clases de conducción a la policía municipal he indicarles que Los coches patrulla llevan intermitentes que no se gastan por darles Así como el café nada más entrar a trabajar que no desayunan en casa y todos juntos por si se pierden será Y el radar NO debe estar indicado antes o a sido una mala lectura mia habrá que mirar la legislación

  Pujar