2 de desembre de 2020 2/12/20

La Plataforma per la Tolerància convoca a la ciutadania de Burriana a una concentració contra el racisme

La Plataforma per la Tolerància convoca a la ciutadania de Burriana a una concentració contra el racisme - (foto 1)

  La Plataforma per la Tolerància integrada per diferents entitats, col·lectius i ciutadanes convoca una concentració el dissabte 2 de març a Burriana sota el lema "Fora racistes del nostre poble", la cita tindrà lloc en la plaça de la Mercé a les 18:30h.

  L'objectiu de la concentració, convocada per la "Plataforma per la Tolerància", és reflectir "el caràcter multicultural, obert, tolerant i respectuós de Burriana i dels seus habitants". A més, segons apunta l'organització, la convocatòria vol mostrar la seua "contraposició als missatges d'odi i de caràcter racista que militants d'un grupuscle d'extrema dreta van manifestar el passat 23 de febrer" i "denunciar l'actitud d'una minoria que no representa en absolut al municipi".

  Els organitzadors pretenen que l'acte siga el "més unitari i transversal possible, sent l'única protagonista la unitat a favor de la convivència i el respecte entre cultures, idees i persones". Pel que la Plataforma suggereix als participants que en la mesura que siga possible s'abstinguen de mostrar simbologia que no estiga relacionada amb l'organització ni amb l'objectiu de la concentració. Consideren que en temes tan importants com la lluita contra el racisme és imprescindible crear "un bloc ampli que aglutine diverses sensibilitats".

  Conscients de la necessitat d'organitzar-se per a denunciar aquesta situació conviden a sumar-se a aquesta iniciativa a totes les entitats i persones que compartisquen aquests valors. Recentment han iniciat una sèrie de contactes amb actors socials, comunitats i col·lectius per a exposar aquesta iniciativa i convidar-los a participar i aportar les seues propostes a l'assemblea. A més volen convidar a la reflexió fent èmfasi en la importància de no mostrar equidistància davant una sèrie d'actituds i missatges simplistes i retrògrads que llastren a la nostra societat i als quals consideren de justícia fer front.

   9 comentaris
  porty
  porty
  04/03/2019 08:03
  ellos 1que sigan con sus batallitas que los ciudadanos miramos hacia adelante

  que sigan perdiendo tiempo y energia en sus batallistas extremistas que nadie sigue, eran 40 si llegaban el pasado sabado y seguro que llenando con gente de fuera y lo mismo debio ocurrir con españa 2000 que saca el 1,82 por ciento de los votos, gente que saca esos votos no representa ningun peligro, el peligro lo tienen ellos consigo mismos y lo mismo pasa con al extrema izquierda, quien vota la cup en burriana o al pcpe pues cuatro gatos mal contados normal es que no me extraña nada , la gente sigue conservando cordura en su mayoria mientras otras la pierden dia a dia

  Pujar