elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un pesquer s'encalla al port de Burriana i s'enfonsa parcialment

Un pesquer s'encalla al port de Burriana i s'enfonsa parcialment
  • Ha estat reflotat aquest migdia sense que els seus dos ocupants hagin resultat ferits

MÉS FOTOS
Un pesquer s'encalla al port de Burriana i s'enfonsa parcialment - (foto 2)

Un pesquer va encallar aquest dimarts al port de Borriana amb dos ocupants a dins. Sembla que va xocar contra les pedres a la ixida de la bocana i es va fer una bretxa que ha anat enfonsant el vaixell aquestes últimes hores. Finalment, fa tan sols uns minuts ha sigut reflotat per Salvament Marítim, Creu Roja i una embarcació privada i ja ha estat amarrat al port.

L'incident, segons han explicat des Salvament Marítim a elperiodic.com, es va produir dimarts passat quan aquest pesquer, Portuguès Primer es diu, va encallar contra unes roques al port de Burriana i es va fer un esvoranc pel qual va començar a entrar aigua. Dos ocupants es trobaven al vaixell quan va tenir lloc l'accident.

Fins al lloc es va desplaçar Salvament Marítim per garantir la seguretat marítima i dels seus dos ocupants. Passades les dotze de migdia s'ha aconseguit desencallar al pesquer i a les 13:00 ja han aconseguit traslladar-lo a port.

L'operació de reflotament l'ha liderat un vaixell privat, Kraken, i han col·laborat també Creu Roja amb el seu LS-Cilene així com Salvament Marítim amb Sabic.

Pujar