25 de maig de 2020 25/5/20

Què passa amb el projecte de la Bosca?

Què passa amb el projecte de la Bosca? - (foto 1)
  • Podem Borriana lamenta la “falta d'informació, participació i transparència” per a conéixer la seua evolució

El cercle de Podem Borriana es pregunta què passa amb el projecte de la Bosca i mostra el seu interés per l'evolució de la planificació. Tal com els va comptar elperiodic.com, es realitzaran diverses transformacions per a afavorir "la inclusió social i regeneració del barri”, detallava fa uns mesos el regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis.

Així, des del cercle de Podem Borriana demanen a l'ajuntament que realitze el projecte de la Bosca “que va ser elaborat, en la legislatura passada, per la regidoria de participació ciutadana que en aqueix moment concret era de Podem”.

“Vam ser precisament nosaltres, els que realitzem el plec del projecte i posteriorment, va ser l'ajuntament, en la legislatura actual qui va comptar amb la participació de veïns i diverses entitats que van ser preguntades i les seues propostes de millora i respostes van ser recollides en l'estudi”.

Podem Borriana lamenta que, encara que l'estudi ja està acabat, encara no ha sigut presentat ni als col·lectius i entitats que van participar en la seua realització ni a la resta dels ciutadans de Borriana: “També seria necessari saber que regidoria és, en l'actualitat, la que es farà càrrec del seguiment perquè s'emporte a acabe aquest projecte”.

I llancen aquesta pregunta perquè fins al moment, segueix Podem Borriana, no hi ha hagut cap mena de notícia sobre el mateix per part de l'equip de govern. “És una pena que en la legislatura actual no es continue amb la línia seguida per Podem i tant “participació” com “transparència” estiguen relegades en la seua importància, que per a nosaltres és fonamental”.

Pujar