27 de novembre de 2020 27/11/20

El PP ofereix a PSOE i Compromís treball en equip per a tancar el pressupost de Burriana

El PP ofereix a PSOE i Compromís treball en equip per a tancar el pressupost de Burriana - (foto 1)
  • Fuster (PP): “Estem en una situació crítica que exigeix de tots la deguda altura de mires perquè a 2021 Burriana tinga oportunitats per a evitar la catàstrofe”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha proposat a PSOE i Compromís una taula de treball que permeta treballar el consens en els pressupostos del pròxim 2021. El projecte econòmic que regirà els comptes del nou exercici “han de garantir les oportunitats per a Burriana i evitar la catàstrofe econòmica a la qual ens condueix un escenari especialment crític”.

Des del PP, “tendim la mà, com tantes vegades hem fet, per a assegurar que Burriana afronta amb èxit una situació extremadament complicada”. “Som conscients que el futur de la nostra ciutat exigeix el major dels acords en un moment especialment complicat”. Per aquest motiu, “els veïns confien que els qui tenim responsabilitats públiques assumim, amb l'altura de mires que s'espera de nosaltres, la solució a una pandèmia sanitària que amenaça amb un caos econòmic”.

Per a Fuster, “Burriana és l'única cosa que val la pena i hem de ser capaces de lluitar per ella per damunt de disputes polítiques”. En aquest sentit, “el pressupost de 2021 serà clau per a definir amb èxit la solució a problemàtiques que sobrevindran tal com estem advertint des de l'any passat i en això hauríem d'estar tots units”.

El portaveu del PP a Burriana adverteix que només amb una inversió directa a les empreses, autònoms, comerciants i pimes “serem capaces de blindar el teixit productiu i evitar la sacsejada econòmica a la qual es veurà exposat”. “Són ells els pilars d'una economia que genera riquesa i crea ocupació, el que lamentablement s'està destruint a la nostra ciutat mes a mes”.

En aquest sentit, “les rebaixes fiscals a les famílies, la injecció directa a les empreses i la cerca d'oportunitats i desenvolupament econòmic que promoga l'ajuntament han de ser regles bàsiques per a salvar amb èxit aquesta situació. I en això hem d'estar tots units, aportant propostes i iniciatives que permeten que la ciutat no s'afone sinó que isca reforçada de la crisi”.

Pujar