26 d’octubre de 2020 26/10/20

Oberta l'Oficina de Turisme Arenal al Port de Burriana

Oberta l'Oficina de Turisme Arenal al Port de Burriana - (foto 1)
  • Des d'avui i fins al 31 d'agost de dilluns a diumenge, de 9h a 14h i de 17h a 20h

MÉS FOTOS
Oberta l'Oficina de Turisme Arenal al Port de Burriana - (foto 2)
Oberta l'Oficina de Turisme Arenal al Port de Burriana - (foto 3)

La regidora de Turisme, Sara Molina, i l'edil de la Zona Marítima i Platges, Vicent Aparisi, han assistit aquest matí a l'obertura de l'Oficina de Turisme Arenal situada en l'Av. Mediterrània, 35, al Port de Burriana.

Així, des d'avui, l'oficina de turisme estarà oberta de dilluns a diumenge de 10h a 14h i de 17h a 20h, fins al 31 d'agost. La regidora de Turisme ha explicat que qualsevol persona pot trobar allí informació turística de Burriana i de la Comunitat Valenciana.

En les dependències, ha manifestat, diverses persones professionals atenen les consultes de les persones visitants i aconsellen sobre les possibilitats que ofereix la ciutat aquest estiu, pel que fa a la programació de cultura, patrimoni, oci, esport i espais naturals, així com sobre llocs i recorreguts que es poden realitzar.

A més, davant la complicada situació actual, també disposen de fullets explicatius per a distribuir amb les mesures, recomanacions i normes de les platges de Burriana que, segons ha recordat Molina, “estan adaptades a les noves exigències derivades de la pandèmia i lliures de la Covid-19”.

Pujar