23 de setembre de 2020 23/9/20

Els negocis de Borriana amb terrassa estalviaran en 2019 un 10% gràcies al PP

Els negocis de Borriana amb terrassa estalviaran en 2019 un 10% gràcies al PP - (foto 1)

  Els negocis de Borriana que posseïsquen terrassa pagaran enguany un 10% menys gràcies a la iniciativa presentada pel PP el passat any. La moció, que va rebre el respatler del PSPV i els seus socis, estalviarà als negocis un 10% de la taxa que abonen en funció del nombre de metres quadrats que ocupen en la via pública.

  “Es tracta d'un dels tants incentius que hem promogut al llarg d'aquests quasi quatre anys de govern del PSPV”. “Afortunadament, en aquest cas, l'esquerra que governa Borriana ha tingut a ben aprovar-ho, perquè en la resta d'iniciatives de rebaixes fiscals o congelació d'impostos, s'han negat de forma reiterada”.

  Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reivindicat els diners per als ciutadans. “Està millor en les economies domèstiques, en les mans dels empresaris, perquè ells saben perfectament on s'ha de gestionar i invertir, com s'ha d'administrar”.

  No obstant açò, “lamentablement per a Borriana, en 2015 es va instal·lar en el consistori una coalició, liderada pel PSPV amb el suport de Compromís i Podem, que s'ha negat en bloc a rebaixar els impostos als nostres ciutadans”. “Nosaltres, per contra, considerem que on millor està els diners és en les butxaques dels nostres veïns, i per açò hem plantejat al llarg d'aquests anys la rebaixa o congelació de la contribució (IBI), de l'impost d'activitats econòmiques (IAE) o de la taxa de brosses”.

  Enfront d'iniciatives que pretenen lliurar als veïns els diners perquè siguen les famílies i els empresaris i autònoms els que greixen l'economia, el PSPV s'ha dedicat a pujar-los la pressió fiscal, negant no solament rebaixes d'utilitat per a activar el motor econòmic, sinó a més incrementant les taxes d'atur a uns nivells que amenacen amb tornar a una crisi econòmica com la qual el PSOE de Zapatero maquilló de brots verds”.

  Pujar