2 de desembre de 2020 2/12/20

Montagut: “El tripartit torna a discriminar als centres concertats al no arreplegar les restes de cendres de la Cremà”

Montagut: “El tripartit torna a discriminar als centres concertats al no arreplegar les restes de cendres de la Cremà” - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha denunciat que el regidor socialista, Vicent Aparisi, que dirigeix l'àrea de Serveis Públics, ha tornat a discriminar enguany als centres concertats al no arreplegar les restes i les cendres en els col·legis que van celebrar la Cremà.

  Fins a l'arribada del tripartit al govern, el consistori passava a arreplegar les restes d'arena i cendres en tots els centres, públics i concertats, que celebraven la Cremà. No obstant açò, enguany i, malgrat haver-ho sol·licitat amb anterioritat el Partit Popular, l'edil delegat de l'àrea, ha decidit novament, igual que va fer l'any passat, que la recollida es limite “única i exclusivament” als centres públics davant la sorpresa del PP, “excloent una altra vegada de manera indiscriminada i injustificada als col·legis concertats de rebre aquest servei”, tal com ha lamentat la regidora del PP municipal, Ana Montagut.

  Montagut, que ha criticat que el tripartit “lluny de recolzar i reconèixer el treball que durant tot l'any realitzen els col·legis i les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) i recolzar i promoure les Falles”, en un any d'especial rellevància per al món faller per coincidir amb la declaració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO “castiga als centres concertats amb els seus sectarismes i els priva d'un servei públic que s'ha vingut prestant tradicionalment en col·laboració amb l'Ajuntament.

  La regidora del PP ha considerat una “incoherència” i un “contrasentit” que el servei de repartiment d'arena es faça a tots els col·legis però, no obstant açò, el servei de recollida que “ho realitza una empresa de neteja que paguem tots els contribuents de la nostra butxaca s'oferisca solament als centres públics discriminant als concertats, una cosa totalment inadmissible per part de l'Ajuntament”.

  “No podem permetre que els tres partits que governen Borriana utilitzen al seu antull un servei públic que paguem tots els burrianenses amb els nostres impostos imposant limitacions i condicionants que generen desigualtats i malestar entre la comunitat educativa, que no atén a criteris objectius sinó, més aviat partidistes, i que suposen un nou greuge a l'escola concertada”, ha asseverat la regidora popular.

   1 comentari
  Ciegsa
  Ciegsa
  03/04/2017 09:04
  Esperant que dones explicacions

  Les cendres de les falles? i del robatori a mà armada de Ciegsa no dius res? Ciegsa estava facturant preus exagerats per financiar presumptament el teu partit.... D'això no opines?

  Pujar