elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mónica Oltra recolza la candidatura de Compromís per Borriana aquest dimecres a la Casa de la Cultura

Mónica Oltra recolza la candidatura de Compromís per Borriana aquest dimecres a la Casa de la Cultura

  La Casa de la Cultura acollirà demà dimecres a les 19.30h l'acte de presentació de la candidatura de Compromís per Borriana que encapçala Vicent Granel. Mónica Oltra serà l'encarregada de recolzar una candidatura que aspira a liderar el pròxim govern a l'Ajuntament de Borriana. I per a això, també comptarà amb la presència del candidat al Parlament Europeu, Jordi Sebastià.

  El candidat a l’alcadia, Vicent Granel, presentarà la llista de Compromís com una gran renovació, “no solament de persones, també de treballar per Borriana i els seus veïns i veïnes”. Amb una candidatura jove, Compromís per Borriana vol convertir-se a partir del 26 de maig en “el motor que lidere el consistori de la nostra localitat”, Vicent Granel ha destacat, “la presència en la llista de gent que pertany al teixit social de Borriana, i que sempre ha estat activa a la nostra ciutat”.

  Maria Romero i JosepNos seran els encarregats de conduir un acte en el qual Compromís per Borriana desgranarà part del programa electoral per als pròxims quatre anys, amb iniciatives com augmentar la inversió en Ocupació, després dels dos milions d'euros que s'han invertit, i la creació d'un espai coworking i viver d'empreses. “És necessari una espenta més per a augmentar els més de 15 programes d'ocupació i 200 contractacions directes que s'han realitzat, volem més, i per a això, s'ha de confiar en els veïns i veïnes de Borriana, que tenen el potencial necessari per a fer-ho”.

  Per la seua part, Mónica Oltra i Jordi Sebastià recolzen a la candidatura municipal en unes eleccions en les quals “ens juguem que torne la dreta a l'Ajuntament de Borriana, una dreta més extrema que mai, que no podem permetre”.

  L'actual vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra serà l'encarregada d'explicar les polítiques que s'han dut a terme, i les que es tenen preparades per a aquesta legislatura.

  Per part seua, Jordi Sebastià, candidat al Parlament Europeu per la coalició Compromís per Europa, és en l'actualitat l'únic eurodiputat valencià que ha lluitat des del primer moment per la situació de la citricultura valenciana.

  Pujar