1 de desembre de 2020 1/12/20

Els millors nadadors de la Comunitat es donen cita a Borriana

Els millors nadadors de la Comunitat es donen cita a Borriana  - (foto 1)
  • 350 esportistes han participat en la II edició de la Travessia de l'Arenal, una prova que forma part del Campionat Autonòmic d'Aigües Obertes

Galeria de fotos
Burriana - II Travesía Arenal Burriana 1
Burriana - II Travesía Arenal Burriana 1
Galeria de fotos
Burriana - II Travesía Arenal Burriana 2
Burriana - II Travesía Arenal Burriana 2
MÉS FOTOS
Els millors nadadors de la Comunitat es donen cita a Borriana  - (foto 2)
Els millors nadadors de la Comunitat es donen cita a Borriana  - (foto 3)
Els millors nadadors de la Comunitat es donen cita a Borriana  - (foto 4)

A les 10:00 del matí es donava el tret d'eixida de la II edició de la Travessia de l'Arenal de Borriana. 350 nadadors han recorregut els 2.500 metres d'aquesta carrera en la qual Carlos Rivera (C.N. Sant Vicent) i Carolina Pradas (Castalia-Castelló) han sigut els vencedors i nous campions autonòmics d'aigües obertes.

I és que aquesta prova també ha puntuat tant per al Campionat Autonòmic d'Aigües Obertes, com per als circuits d'Aigües Obertes de la Diputació i de la Comunitat. La travessia ha sigut organitzada per l'Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria d'Esports i el Club Vila-Swim, que ha vençut en la classificació de l'autonòmic Master masculí.

Quant a la categoria d'equips, el vencedor ha sigut el Club Natació Castalia Castelló. A més, també s'ha celebrat una versió infantil de la travessia, en la qual els nadadors més xicotets han pogut demostrar la seua perícia en el mar amb una carrera de 300 metres.

La jornada ha estat acompanyada pel bon temps encara que la presència d'ones ha complicat lleugerament la primera part de la travessia. Des de l'organització de la travessia han volgut donar la "enhorabona" a tots els participants així com la implicació dels voluntaris i patrocinadors.

Pujar