1 d’octubre de 2020 1/10/20

Mariola Aguilera ja és oficialment la candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Burriana

Mariola Aguilera ja és oficialment la candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Burriana - (foto 1)
  • Cibur s'integra en la formació taronja per a presentar una candidatura única en la capital de la Plana Baixa

Mariola Aguilera ja és oficialment la candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Burriana. Així ho ha confirmat el partit a Castelló, qui ha anunciat els alcadables en diferents localitats de la província. Així, Ciutadans Independents per Borriana-CIBUR s'integrarà en la formació taronja per a presentar una candidatura única, tal com ha pogut saber elperiodic.com.

La fins ara portaveu de Ciutadans per Borriana (Cibur) és l'aposta de la formació taronja per a la capital de la Plana Baixa, després de l'acord ratificat entre totes dues formacions: “Aquest acord obri un ampli ventall d'oportunitats, ja que permetrà que els problemes de Burriana i els seus ciutadans troben ressò en totes les institucions tant nacionals com europees, així com atorga la possibilitat real d'implantar una nova forma de fer política a Burriana que, com no podia ser d'una altra forma, continua sent l'única prioritat i ambició”, ha explicat Mariola Aguilera en un comunicat de Cibur.

“Ciutadans és un partit transversal, de present i sobretot de futur, on té cabuda tot aquell que vulga treballar per i per a Burriana i estiga disposat a sumar”, expliquen en aquest comunicat.

Així, a més de Burriana, el Comité Electoral ha designat com a caps de llista de Ciutadans (Cs) per a les Eleccions Municipals del pròxim 26 de maig a l'actual diputada provincial i regidora a l'Ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández, al fins ara portaveu municipal de la formació a Vila-real, Domingo Vicent, així com als qui encapçalaran el partit a Albocàsser, Barraques, Benicarló, Benlloch, Cabanes i Peníscola, entre altres.

Pujar