19 de setembre de 2020 19/9/20

Manifestació front de la caserna de la Guàrdia Civil en protesta a la violació a la menor en Nit de cap d'any

Manifestació front de la caserna de la Guàrdia Civil en protesta a la violació a la menor en Nit de cap d'any - (foto 1)

  Després de la concentració d'ahir a la vesprada organitzada per EUPV en la Plaça Major de Borriana en repulsa al cas d'agressió sexual a una jove de 17 anys que va tindre lloc la passada Nit de cap d'any, un grup de joves es va desplaçar fins a la caserna de la Guàrdia Civil per a continuar amb les reivindicacions

  És en aquesta caserna on, segons suposaven elles, encara es troben els supòsits agressors. A una sola veu una desena de joves van mostrar el seu suport a la jove sota crits de “No, és no” i “tranquil·la germana, som la teua manada”.

  Els supòsits agressors van ser detinguts durant el dia d'ahir i llocs a disposició judicial pel jutjat de Guàrdia de Villareal. S'ha decretat el secret en les actuacions judicials pertinents.

   2 comentaris
  Joannn
  Joannn
  03/01/2019 05:01
  Mano dura

  Más mano dura contra el delincuente, justicia y peñas más severas, de lo contrario a los 4 días están en la calle. Más manifestaciones para endurecer las penas y castigar al delincuente es lo que hace falta.

  Pujar