elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lliurament de beques i premis a la millor trajectòria educativa de la Fundació Cañada Blanch

Lliurament de beques i premis a la millor trajectòria educativa de la Fundació Cañada Blanch
  MÉS FOTOS
  Lliurament de beques i premis a la millor trajectòria educativa de la Fundació Cañada Blanch - (foto 2)

  Esta vesprada, el Saló de Plens de l'Ajuntament de Burriana ha acollit el lliurament de beques i premis a la millor trajectòria educativa del curs 2023/2024 per part de la Fundació Cañada Blanch.

  En total, sis alumnes han rebut una beca per a cursar estudis d'anglés al Regne Unit i gaudir durant un mes de la programació especial que la fundació prepara en este projecte d'immersió lingüística. En ell podran conéixer el funcionament de l'Institut espanyol Vicente Cañada Blanch de Londres, i realitzar una visita a l'ambaixada d'Espanya sent rebuts personalment per l'ambaixador, entre altres experiències curriculars.

  Les alumnes becades han sigut Yasmin Sliman i Rosa Tornador de l'IES Jaume I, Claudia Monsonís i Martina Micó del Col·legi Salesians, i Marta López i Paula Fernández de l'IES Llombai.

  Altres tres estudiants han rebut un premi de 500 euros per la seua excel·lent labor estudiantil durant l'últim curs, tenint en compte l'expedient acadèmic de cadascun d'ells, les candidatures del qual van ser presentades pels mateixos centres.

  Els premiats han resultat Rubén Colás de l'IES Jaume I, Anna Feliu del Col·legi Salesians i Joan Cantavella de l'IES Llombai.

  A l'acte han assistit l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, el regidor d'Educació, Alex Clausell, junt al president de la Fundació Cañada Blanch, Juan Viña, membres de la fundació i membres de la corporació municipal.

  Pujar