21 de setembre de 2020 21/9/20

L'IES Jaume I de Burriana celebra el seu 50 aniversari

L'IES Jaume I de Burriana celebra el seu 50 aniversari - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Borriana - 50 aniversari IES Jaume I
  Borriana - 50 aniversari IES Jaume I
  MÉS FOTOS
  L'IES Jaume I de Burriana celebra el seu 50 aniversari - (foto 2)
  L'IES Jaume I de Burriana celebra el seu 50 aniversari - (foto 3)
  L'IES Jaume I de Burriana celebra el seu 50 aniversari - (foto 4)
  L'IES Jaume I de Burriana celebra el seu 50 aniversari - (foto 5)

  L'institut Jaume I de Burriana es troba de celebració. Fa ja 50 anys que van obrir les seues portes per primera vegada, i des de llavors no ha deixat de viure grans moments educatius pel que han volgut celebrar-ho vivint una jornada especial des de primera hora del matí del divendres.

  Des de la direcció del centre, i en col·laboració amb l'Agrupació Escolar de Burriana, han dut a terme una sèrie d'actes amb els quals els alumnes i *exalumnos han pogut viure aquest dia d'una manera diferent. Jocs tradicionals, suc de taronja a càrrec de la cooperativa Sant Josep i un vídeo de celebració, són alguns dels actes que han tingut lloc.

  A més, a la vesprada el saló d'actes ha acollit un acte institucional al qual han assistit representants educatius i municipals, així com totes aquelles persones que han participat del projecte al llarg d'aquests 50 anys, i que les seues agendes els han permés estar en l'acte. Una cita en la qual a través de música, teatre i discursos s'ha realitzat un recorregut per aquests primers anys d'història.

   

  Pujar