25 de maig de 2020 25/5/20

L'Escola Municipal de Dansa del CMA reunirà a més d'un centenar de ballarins en la seua trobada anual

L'Escola Municipal de Dansa del CMA reunirà a més d'un centenar de ballarins en la seua trobada anual - (foto 1)
  • El dissabte 7 de març es realitzarà la Trobada Coreogràfica de les Escoles de Dansa “Burriana en Dansa”

  • El Centre Municipal de les Arts també acollirà el dissabte una jornada de saxòfon i perfeccionament en les seues instal·lacions

MÉS FOTOS
L'Escola Municipal de Dansa del CMA reunirà a més d'un centenar de ballarins en la seua trobada anual - (foto 2)
L'Escola Municipal de Dansa del CMA reunirà a més d'un centenar de ballarins en la seua trobada anual - (foto 3)

La tradicional Trobada Coreogràfica d'Escoles de Dansa “Burriana en Dansa”, organitzat pel Centre Municipal de les Arts Rafael Martí de Viciana, reunirà dissabte que ve, 7 de març, al voltant de 120 alumnes i 12 professors de les escoles de dansa de l'Alcora, Onda, Meliana, la Vall d'Uixó i Burriana.

Segons ha explicat el regidor de Cultura i representant del CMA, Vicent Granel, aquesta trobada suposa una jornada per a “conéixer l'alumnat d'altres poblacions, i compartir experiències sobre com s'imparteix i es viu la dansa en els seus centres”.

El matí se centrarà en una trobada entre l’alumnat a través de diferents tallers impartits a les aules del Centre Municipal. A la vesprada, la trobada de dansa acabarà amb un espectacle en el teatre Payà de Burriana.

Granel ha agraït la labor del professorat de l'escola de dansa pel seu “esforç i dedicació” perquè aquest dissabte la trobada “compte amb més d'un centenar d'alumnes de dansa en la nostra població”.

Aquesta és ja la quarta edició que l'Escola Municipal de Dansa de Burriana accepta el repte d'organitzar aquesta trobada que necessita unes instal·lacions especials com són les del Centre Municipal de les Arts i el teatre Payà.

D'altra banda, el Centre Municipal de les Arts, en la mateixa línia de treball, celebrarà també el dissabte una jornada de saxòfon amb l'alumnat i el professorat de saxo de Betxí, Castelló, la Vall d'Uixó, Navaixes i Burriana amb l'objectiu de perfeccionar aquest instrument.

Pujar