18 d’octubre de 2019 18/10/19

L'artista Juan Poré homenatja amb un gran mural a la fundadora del Col·legi de la Consolació

L'artista Juan Poré homenatja amb un gran mural a la fundadora del Col·legi de la Consolació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'artista Juan Poré homenatja amb un gran mural a la fundadora del Col·legi de la Consolació - (foto 2)
  L'artista Juan Poré homenatja amb un gran mural a la fundadora del Col·legi de la Consolació - (foto 3)
  L'artista Juan Poré homenatja amb un gran mural a la fundadora del Col·legi de la Consolació - (foto 4)

  La façana del Col·legi de la Consolació de Borriana (Castelló) llueix des de diumenge passat al matí un gran mural elaborat per l'artista local Juan Poré per a retre homenatge a la fundadora del centre, María Rosa Molas.

  L'obra, que té unes dimensions de 3 metres d'ample per 2 metres d'alt, es quedarà instal·lada en els murs del col·legi sense data de caducitat i és que, tal com explica Poré en declaracions a elperiodic.com, es tracta d'un “particular homenatge” tant per a Molas com per a totes les mares.

  “Vaig començar a crear-ho durant dissabte passat i no ho vaig finalitzar fins a les 5 del matí del diumenge. Volia que estiguera llest per al Dia de la Mare” apunta l'artista, qui s'assega molt satisfet amb el resultat del retrat.

  A més, des del centre educatiu - que enguany es troba immers en la celebració del seu aniversari - han agraït a Poré el treball realitzat i lloc en valor el “talent i compromís” que té amb el col·legi”. “Hi ha regals bonics per a dies assenyalats i regals per a tota la vida” escriuen en les seues xarxes socials, i qualifiquen com “el millor dels regals possibles” el retrat que ara pinta la seua façana.

  ocultar
  L'artista Juan Poré homenatja amb un gran mural a la fundadora del Col·legi de la Consolació
  Pujar