4 de desembre de 2020 4/12/20

L'Arenal Sound negocia la compra del FIB

L'Arenal Sound negocia la compra del FIB - (foto 1)

    Falten uns dies per a la celebració de l'Arenal Sound, que compleix enguany deu edicions creixent en xifres, popularitat i prestigi. Però el motiu que siga notícia aquest dilluns no està relacionat ni molt menys amb la celebració d'aquesta nova edició sinó amb la quasi probable compra que estan tancant els propietaris de la marca per a quedar-se amb el FIB.

    Així, The Music Republic, empresa promotora de l'Arenal Sound i del festival Les Arts a València (entre altres esdeveniments musicals molt coneguts), estaria negociant amb els propietaris de la marca del Festival Internacional de Benicàssim la venda del FIB, que acaba de tancar la seua última edició amb un notable descens d'assistents.

    Així, aquest dimarts està previst que l'alcaldessa de Benicàssim es reunisca amb els representants de totes dues marques per a aclarir quines serien les condicions que marca el consistori per a concedir-los la llicència d'activitat i permetre així l'organització del macroevento musical en la localitat. La compra estaria tancant-se per a una explotació de quinze anys, prorroglable a altres quinze.

    De confirmar-se la notícia, seria la tercera vegada que el FIB s'embene: actualment està en mans de Melvin Benn des de fa anys i ha passat per moltes dificultats i concursos de creditors des que els germans Morán van fundar el festival i el van vendre a l'empresari irlandés Vice Power. En l'aire està, per tant, en mans de qui quedarà el festival de Benicàssim, alguna cosa que podríem saber en els pròxims dies.

    Pujar