29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP lamenta que ni Compromís ni Podemos “qüestionen la política antisocial del PSPV”

El PP lamenta que ni Compromís ni Podemos “qüestionen la política antisocial del PSPV” - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha lamentat que Compromís i Podemos, els dos partits sobre els quals es recolza la política antisocial del PSPV en la ciutat, preferisquen “callar i acatar” abans que fer un pas al capdavant “i rebutjar el pressupost com van fer ahir els socis de govern del PSPV a Onda”.

  Juan Fuster, portaveu del PP en la ciutat, va lamentar no poder aprovar un pressupost que es fonamenta en l'increment de la pressió fiscal als veïns i que ignora les polítiques socials que “suposadament venien a exercir els tres partits que van votar el Acord per Borriana”.

  “No podem estar més en desacord amb aquest tipus de polítiques antisocials que promou el PSPV a Borriana. I ens sorprèn que Compromís i Podemos les acaten. Agraïm que d'un i un altre partit ens arriben propostes de col·laboració, perquè estem disposats a escoltar, però lamentablement no es tradueixen en res. I el fet clau és que han aprovat el pressupost”. En opinió del portaveu del PP en la ciutat, “seria més coherent amb els seus programes, amb la seua ideologia, que mostraren el seu rebuig, però al final pesen més les seues necessitats”.

  A Borriana, en els últims dos exercicis, el PSPV ha aplicat un increment de més del 7,67% de la taxa de brosses. Per a 2017, el PSPV ha previst un increment del recàrrec de constrenyiment i dels interessos de demora que els permetran engrossir més de 80.000 euros. “Una mostra evident de quin és la seua acció social, la de gravar en els veïns el finançament dels seus capritxos. Carregar les despeses en les butxaques de les famílies, exercint pressió, especialment sobre aquelles que tenen dificultats per a arribar a fi de mes”.

  “Nosaltres no volem enganyar a ningú. Plantegem una baixada real de les taxes, que comportaria un detriment de 265.000 euros d'ingressos. I ho vam fer perquè creiem que on millor estan aqueixos estalvis és en les butxaques de les famílies. Són elles, sense cap dubte, les millors fiscalitzadores de necessitats. Al contrari del que creu el PSPV”.

   1 comentari
  indignada no, lo siguiente
  indignada no, lo siguiente
  04/12/2016 09:12
  mirateu filla

  mirateu perque es de jutjat de guardia, ves a genova i dilis als teus que tornen lo robat, lo que han tret del pais, les colocacions ilegals, el pisos de proteccio oficial que san venut a fondos buitre, els retalls en sanitat, educacio, la hucha casi sense diners, pero aixo esta be per lo vist, deu meu que cara mes dura.

  Pujar