31 d’octubre de 2020 31/10/20

L'Ajuntament inicia la neteja del llit del riu Anna en el tram urbà de Burriana

L'Ajuntament inicia la neteja del llit del riu Anna en el tram urbà de Burriana - (foto 1)
  • Després de comunicar la iniciativa d'intervenció a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ)

MÉS FOTOS
L'Ajuntament inicia la neteja del llit del riu Anna en el tram urbà de Burriana - (foto 2)
L'Ajuntament inicia la neteja del llit del riu Anna en el tram urbà de Burriana - (foto 3)
L'Ajuntament inicia la neteja del llit del riu Anna en el tram urbà de Burriana - (foto 4)

L'Ajuntament de Burriana ha iniciat avui la neteja del llit del riu Anna en el tram urbà, des de la confluència de la ronda del Músic Ibáñez amb Sant Joan Bosco fins al camí la Cossa, amb l'objectiu d’evitar la proliferació de plagues de rosegadors i evitar possibles riscos de riuades en cas de fortes precipitacions.

Després de comunicar la iniciativa d'intervenció a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ), que és l’autoritat a la qual li competeix l'execució d'aquestes tasques, el consistori ha assumit els treballs i ha començat l'actuació de la neteja en profunditat de tota classe de vegetació en el llit del riu, amb l’ús de fons propis.

Sobre aquest tema, el regidor de Sostenibilitat Mediambiental, Bruno Arnandis, ha posat de manifest la “urgència” d'aquesta neteja, especialment per motius de “salubritat”, i també davant la possibilitat de “risc d'obstrucció per arrossegament abundant, bàsicament de canyes, en cas de produir-se una forta riuada”.

Així mateix, Arnandis ha destacat que aquests treballs són realitzats per tres empreses de Burriana, la qual cosa també “beneficia i redunda” en l'impuls i desenvolupament econòmic dels autònoms i empreses locals.

Pujar