4 de desembre de 2020 4/12/20

L'Ajuntament de Burriana convoca un nou curs d'Agricultura ecològica

L'Ajuntament de Burriana convoca un nou curs d'Agricultura ecològica - (foto 1)
  • El curs d'Agricultura ecològica estarà organitzat en 6 sessions teòriques de 2 hores i està adreçat als usuaris dels horts d'oci

El regidor de Participació Ciutadana i Gent Major de l'Ajuntament de Burriana, Hilario Usó Roig, ha presentat un curs d'Agricultura Ecològica per al proper mes de febrer.

El curs, adreçat als usuaris dels horts d'oci de la ciutat de Borriana, estarà organitzat en sis sessions teòriques de dos hores que s'impartiran a la sala de plens de l'Ajuntament de 19h a 21h els dies 11, 13, 18, 20, 25 i 27 de febrer, amb l'objectiu d'aprendre a tractar les hortalisses i la fruita de qualitat.

Una iniciativa per a descobrir i conèixer les plantes, la terra, les millors llavors i moltes coses més, des del principi. Amb un contingut ampli, de 12 temes, que va des de les plantes, els éssers vius, les relacions i la seua adaptació al medi, fins a la sanitat en horticultura ecològica, plagues i malalties.

Hilario Usó considera que "és una forma de satisfer i potenciar els coneixements i les necessitats d'aquelles persones que dediquen part del seu temps, com a hobby o com a teràpia, a una parcel·la dels horts d'oci de l'Ajuntament de Burriana, situats en Novenes de Calatrava. Una manera de donar a conèixer l'agricultura i conscienciar sobre el bon ús del consum ecològic i responsable a Burriana "

Els interessats a inscriure’s en aquesta formació podran fer-ho cridant per telèfon o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 600 442400.

Pujar