15 d’agost de 2020 15/8/20

L’Agrupament Escolta Borriana cancel·la el campament d'estiu

Imatge d´arxiu
Imatge d´arxiu
  • Malgrat la crisi sanitària, sí que mantindran algunes activitats les pròximes setmanes

MÉS FOTOS
L’Agrupament Escolta Borriana cancel·la el campament d'estiu - (foto 2)

El coronavirus ha obligat a canviar tots els plans del que seria un estiu a l'ús. Sense festes, amb complicacions per a viatjar i, a més, sense campaments per als més xicotets. L’Agrupament Escolta Borriana (AEB) s'ha vist obligat a “cancel·lar el campament d'estiu”. No obstant això, no volen renunciar “al fet que els xiquets i joves que formen l’AEB puguen tindre un moment de desconnexió amb la realitat actual”.

Les activitats preparades per l’AEB seran el mes d'agost en el càmping de Borriana i aniran dirigides a xiquets i joves d'entre 6 i 17 anys. Les dates de celebració d'aquestes activitats seran del 10 al 14 d'agost. A més, comptarà amb un horari de 9.30 a 13.30, podent variar segons les activitats a realitzar.

Per a inscriure's a les activitats caldrà fer-ho telemàticament a partir del 6 de juliol i fins al dia 10. Aquesta iniciativa compta amb places limitades. Per a facilitar aquest procés, l’AEB facilitarà el 6 de juliol a través de WhatsApp i en les seues xarxes socials l'enllaç que els portarà al formulari a omplir.

Pujar