12 d’agost de 2020 12/8/20

Jutgen a tres matrimonis per estafar 140.000 euros a una caixa rural de Burriana

Jutgen a tres matrimonis per estafar 140.000 euros a una caixa rural de Burriana  - (foto 1)
  • El fiscal demana per a cadascun una pena de sis anys de presó

L'Audiència provincial de Castelló jutja des d'aquest dilluns a tres matrimonis acusats d'estafar 140.000 a una caixa rural de Borriana. Segons fonts judicials, els tres homes, com a consellers i administradors d'una empresa van signar, al costat de les tres dones, documents privats de compravenda de quatre habitatges que, segons explica el fiscal, no s'ajustaven a la realitat.

Segons aquestes mateixes fonts, els acusats van presentar aqueixos documents en una caixa rural de Borriana de la qual, al setembre de 2008, van obtindre 140.000 euros. El fiscal qualifica els fets com a constitutius d'un delicte d'estafa pel qual demana per a cadascun dels acusats una pena de sis anys de presó.

 1 comentari
ZOLTAR
ZOLTAR
07/01/2019 11:01
INCREÍBLE

Cuando se dice "una caja rural", supongo que será "Caja Rural Burriana". No hay otra. Si es así, no entiendo nada. Creo que son más culpables los de la caja que los acusados, por no corroborar los documentos firmados con el registro de la propiedad... A mí me lo pidieron, eso y más, por un préstamo de 10 mil euros para comprarme un coche. Increíble

Pujar