17 de gener de 2021 17/1/21

El jutge decreta presó provisional sense fiança per als dos detinguts per l'agressió sexual de Borriana

El jutge decreta presó provisional sense fiança per als dos detinguts per l'agressió sexual de Borriana - (foto 1)

  El Jutjat d'Instrucció número 5 de Vila-real, en funcions de guàrdia, ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per als dos detinguts el passat 1 de gener per la violació d'una menor d'edat a Borriana (Castelló). Tots dos queden investigats en una causa oberta per un delicte de detenció il·legal en concurs amb un delicte d'agressió sexual, segons informa el TSJCV.

  Els detinguts van prestar declaració davant el magistrat en la vesprada d'ahir divendres després d'haver romàs en comandàncies policials des del dia de la seua detenció. Ara, romandran a la presó provisional fins que s'hi haja una nova citació per a la celebració del judici.

  Els fets dels quals se'ls acusen van tindre lloc, presumptament, en la matinada del passat 1 de gener quan la víctima tornava a la seua casa caminant després d'haver passat la nit en la festa de Nit de cap d'any organitzada per l'Ajuntament. Va ser en aquest trajecte a casa quan els dos homes van abordar a la xica i van retindre a la seua casa, lloc en el qual hauria tingut lloc l'agressió sexual.

  Aquest divendres també va tindre lloc el registre de l'habitatge on, suposadament, van tindre lloc tots els esdeveniments relatats. La Guàrdia Civil ha desmentit que hi haja més detinguts en el marc d'aquesta investigació.

  Pujar