1 de desembre de 2020 1/12/20

PP: “La Justícia exigeix al PSPV que deixe d’usar l’ajuntament com si fóra un cortijo”

PP: “La Justícia exigeix al PSPV que deixe d’usar l’ajuntament com si fóra un cortijo” - (foto 1)

    La Justícia ha requerit al PSPV de Borriana al fet que deixe d'utilitzar l'ajuntament com si fóra un mas. Així ho considera la Junta Electoral de Zona després que tant el PSPV com els seus socis de Compromís i Podem hagen utilitzat la pàgina web municipal per a llançar propaganda política.

    La llei electoral estableix l'obligació d'els qui governen institucions d'abstenir-se d'emetre publicacions o notes de premsa que posen en valor assoliments o realitzacions. No obstant açò, tant el PSPV com els seus socis, s'han posat per montera la llei amb paranys que demostren que gens els importa l'ordenament jurídic impost per un període electoral.

    “L'Ajuntament de Borriana és la casa de tots. És una institució de tots els veïns. No podem confondre-la amb la nostra seu”, ha assenyalat el candidat a l'alcaldia del PP, Juan Fuster. L'alcaldable ha fet una crida a el “sentit comú i el seny, perquè la institució i els recursos públics no es poden utilitzar amb finalitats polítiques i privats”.

    Enfront dels paranys, els quiebros a la llei i l'ús irregular de l'Ajuntament de Borriana en benefici dels partits, Fuster reivindica el compliment estricte de la llei i la responsabilitat d'els qui ocupen els despatxos del consistori. “L'ordenament jurídic està per a complir-ho i confiem que després d'aquest requeriment Borriana guanye en transparència, en rigor i en neutralitat, perquè cap partit tenim dret a aprofitar-nos dels recursos dels veïns de Borriana per a garantir-nos autobombo en eleccions. Cap”.

    Pujar