29 de setembre de 2020 29/9/20

La Junta Local Fallera de Burriana deixa en bloc els seus càrrecs davant la imminent renovació de la gestió

La Junta Local Fallera de Burriana deixa en bloc els seus càrrecs davant la imminent renovació de la gestió - (foto 1)

  El món de les falles de Burriana es revoluciona. Després de l'anunci del govern municipal pel qual plantegen l'adhesió de la Federació de Falles a la Junta Local Fallera, aquesta última ha comunicat que renúncia als seus càrrecs deixant-los a la disposició de la regidora, Lluïsa Monferrer.

  Ho han fet a través d'un comunicat en el qual han agraït el suport rebut fins al moment i la confiança deposita sobre ells durant aquests últims 5 anys en què han ostentat el càrrec.

  “Volem mostrar el nostre agraïment i reconeixement a totes les comissions falleres de la ciutat per la seua ajuda i col·laboració en tot moment, en la tasca de deixar la festes de les falles en l'el més alt i també a totes les entitats que d'una forma i una altra han col·laborat durant aquests anys” resa el comunicat.

  Amb això, anuncien que deixen els seus càrrecs a la disposició de la regidora de festa per a facilitar el canvi que comença hui”. Queda per tant en l'aire la seua continuïtat com gestors de la festa, un càrrec que previsiblement i una vegada es realitze la votació en el ple d'aquesta vesprada haurà de ser conjunta amb els membres de la Federació de Falles.

  La renúncia arriba després que l'equip municipal de govern haja anunciat que proposarà aquesta mateixa vesprada una esmena a la totalitat a la moció sobre la gestió de la festa fallera, presentada pel PP, en la qual planteja la confecció de la Junta Local Fallera per a l'exercici de 2020/21, seguint la normativa vigent i la seua posterior organització de gestió.

  Pujar