21 de setembre de 2019 21/9/19

Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia

Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia - (foto 1)
  • L'artista local ha pintat el portó des d'on eixirà el calaix amb l'esperat “Nubarrón”

MÉS FOTOS
Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia - (foto 2)
Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia - (foto 3)
Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia - (foto 4)

El fenomen mediàtic ‘Nubarrón’ continua donant titulars i encara falten cinc dies per a la seua solta en les festes de la Misericòrdia. Tal com els va avançar elperiodic.com en exclusiva, s'està condicionant un baix en la plaça Major -on va haver-hi antigament un estanc- per a albergar el calaix des del qual eixirà el famós salvatge.

Doncs bé, aquesta matinada l'artista Juan Poré ha pintat el portó d'aqueix mateix baix, és a dir, la porta que s'obrirà per a donar la benvinguda a ‘Nubarrón’ dissabte que ve a la vesprada. I ho ha fet fent el seu particular homenatge a la patrona de Burriana, ni més ni menys que pintant a la Verge de la Misericòrdia.

Amb traços negres sobre pintura blanca, es descobreix el rostre de la patrona. Els qui han passat a primera hora per la plaça s'han trobat amb aquesta bonica sorpresa: “A les sis del matí he vingut a pintar-la, ha sigut una sorpresa per al propi amo del baix, que no sabia exactament com anava a ser”, ha explicat a elperiodic.com l'artista local.

Però no es tracta de l'única sorpresa que ens prepara Poré durant aquestes festes: “Estic preparant tres cosetes més però són sorpresa”, ens reconeix l'artista. Una d'ells ja us ho avancem, Juan *Poré també pintarà el calaix des del qual eixirà Nubarrón.

Anirem coneixent la resta els pròxims dies…

ocultar
Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia
Pujar