16 de juliol de 2020 16/7/20

Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia

Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia - (foto 1)
  • L'artista local ha pintat el portó des d'on eixirà el calaix amb l'esperat “Nubarrón”

MÉS FOTOS
Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia - (foto 2)
Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia - (foto 3)
Juan Poré i el seu artístic homenatge a les festes de la Misericòrdia - (foto 4)

El fenomen mediàtic ‘Nubarrón’ continua donant titulars i encara falten cinc dies per a la seua solta en les festes de la Misericòrdia. Tal com els va avançar elperiodic.com en exclusiva, s'està condicionant un baix en la plaça Major -on va haver-hi antigament un estanc- per a albergar el calaix des del qual eixirà el famós salvatge.

Doncs bé, aquesta matinada l'artista Juan Poré ha pintat el portó d'aqueix mateix baix, és a dir, la porta que s'obrirà per a donar la benvinguda a ‘Nubarrón’ dissabte que ve a la vesprada. I ho ha fet fent el seu particular homenatge a la patrona de Burriana, ni més ni menys que pintant a la Verge de la Misericòrdia.

Amb traços negres sobre pintura blanca, es descobreix el rostre de la patrona. Els qui han passat a primera hora per la plaça s'han trobat amb aquesta bonica sorpresa: “A les sis del matí he vingut a pintar-la, ha sigut una sorpresa per al propi amo del baix, que no sabia exactament com anava a ser”, ha explicat a elperiodic.com l'artista local.

Però no es tracta de l'única sorpresa que ens prepara Poré durant aquestes festes: “Estic preparant tres cosetes més però són sorpresa”, ens reconeix l'artista. Una d'ells ja us ho avancem, Juan *Poré també pintarà el calaix des del qual eixirà Nubarrón.

Anirem coneixent la resta els pròxims dies…

Festes de la Misericòrdia 2019

Festes de la Misericòrdia 2019Entrar en el especial
Pujar