24 de novembre de 2020 24/11/20

Juan Fuster protegirà a les famílies perquè elegisquen col·legi amb llibertat

Juan Fuster protegirà a les famílies perquè elegisquen col·legi amb llibertat - (foto 1)

  Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reivindicat la llibertat de les famílies per a triar col·legi sense imposicions ni adoctrinaments. “Volem protegir els drets que l'esquerra se salta amb l'únic objectiu d'imposar el seu criteri. Nosaltres creiem en la llibertat per a triar, i per açò a Borriana, on més del 50% de les places educatives que s'ofereixen són del règim de l'educació concertada, volem que es garantisca aquest dret”.

  L'esquerra que governa el Consell, la mateixa que a Borriana, amb PSPV i Compromís, han intentat vulnerar drets fonamentals dels ciutadans. Fins al punt que la Justícia els ha frenat els peus amb 40 sentències en les quals s'acredita que enfront de les imposicions d'una coalició sanchista, preval el dret de les famílies a triar.

  “Mai va estar tan qüestionada la gestió educativa que quan ha caigut en mans de PSPV i Compromís, i des del PP volem garantir a les famílies que els seus drets estan per sobre dels desitjos partidistes d'aquesta coalició”, ha assenyalat Juan Fuster.

  Per al candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, “les famílies han de seguir gaudint de la llibertat per a decidir l'educació dels seus fills, sense que ningú els impose el seu criteri ni aprofite l'educació per a adoctrinar”. Per aquest motiu, “i perquè creiem en les famílies com un pilar fonamental d'aquesta societat, el PP és l'únic valor segur que garanteix als veïns de Borriana la llibertat per a triar”.

  Juan Fuster reivindica una Borriana “lliure, integradora, que invertisca en la qualitat de vida dels veïns sense abandonar l'ambició que ha de recuperar l'arribada d'inversions i capitals per a generar creixement”. “Som una societat compromesa a aconseguir metes per a aconseguir l'èxit d'una ciutat que està orgullosa del seu passat i desitja traçar les línies d'un futur pròsper i de creixement”, ha conclòs el candidat.

  Pujar