27 de setembre de 2020 27/9/20

Juan Fuster estalvia als negocis de Borriana un 10% en la taxa de terrasses

Juan Fuster estalvia als negocis de Borriana un 10% en la taxa de terrasses - (foto 1)

  Els negocis de Borriana que posseïsquen terrassa i que hagen pagat ja la taxa corresponent ho fan enguany amb un estalvi del 10% gràcies a la iniciativa que Juan Fuster va presentar el passat any. La mesura fiscal, reivindicada pel candidat del PP a l'alcaldia de Borriana en 2018, ha començat a aplicar-se enguany i permet “que els nostres comerços i negocis, aquells que tenen terrasses, vegen reduïts les despeses”.

  La política fiscal que defensa Juan Fuster advoca per les “bonificacions fiscals que injecten liquiditat en els qui generen riquesa i ocupació”. Amb aquesta filosofia econòmica, “plantegem el passat any aquesta acció que, afortunadament es va aprovar. No obstant açò, moltes altres bonificacions fiscals van quedar arraconades pel PSPV i els seus socis i anem a lluitar perquè siguen aplicades”.

  “La riquesa de Borriana resideix en el seu teixit comercial, en els seus empresaris i indústries. Si no som capaços de generar beneficis que encoratgen el creixement, el desenvolupament i l'ocupació, flac favor li farem a la nostra ciutat. Perquè Borriana necessita obrir negocis i no tancar-los, que des de les institucions siguem capaces d'habilitar mesures que faciliten el emprendimiento, l'obertura d'activitats i els estalvis fiscals per a crear ocupació”.

  Amb aquesta visió econòmica, Juan Fuster aposta per lliurar els “diners a les famílies, autònoms, Pimes i empreses. I fer-ho a través de la rebaixa o la congelació de la contribució (IBI), de l'impost d'activitats econòmiques (IAE) o de la taxa de brosses”.

  “Desitgem activar els motors econòmics de la nostra ciutat. Que l'ajuntament no aplique una política recaptatòria, sinó que injecte els fons en els qui generen riquesa. Perquè la millor fórmula per a engegar a Borriana és la contenció fiscal per a donar llibertat als nostres veïns a l'hora de gastar-los”.

  Pujar