1 d’octubre de 2020 1/10/20

Juan Fuster anima a treballar per Borriana amb l’esperit de superació de l’esport

Juan Fuster anima a treballar per Borriana amb l’esperit de superació de l’esport - (foto 1)

  “Som una ciutat modèlica que ha sigut exemple i referent en molts àmbits, com el comercial i el de l'oci”. “Volem recuperar aqueixa ambició que ens ha fet créixer, que ha atret riquesa i que ha significat futur i oportunitats”. Per a aconseguir-ho, “necessitem anar de la mà d'els qui més saben, els nostres esportistes, perquè Borriana mereix aqueix esperit de superació que encarna l'esport”.

  El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, s'ha reunit amb el club de Futbol Sala de la localitat. Una entitat arrelada que mobilitza a centenars de famílies i que transmet els sans valors de l'esport. “L'esport és solidaritat, equip, lliurament, convicció, passió, esforç i lluita”. Valors que, segons ha declarat Juan Fuster, “són el vehicle que ha de conduir a Borriana ser fort, capdavanter i a generar oportunitats”.

  “Solament si millorem els nostres serveis serem capaços d'ambicionar el lideratge que ens faça grans”. I per a aconseguir-ho “tenim grans fortaleses en les quals recolzar-nos, perquè tenim molts clubs dedicats a desenvolupar una funció fonamental en la societat, que excedeix de l'àmbit esportiu i que es tradueix en una excel·lent funció social”. “Convicció i obstinació ens sobren i la il·lusió ens motiva per a garantir que som capdavanteres”.

  Per açò, “volem treballar amb els clubs que mobilitzen a centenars de famílies de la nostra localitat, que promouen els sans valors de l'educació física, el treball en equip i la solidaritat. La motivació per aconseguir metes i la capacitat de superació. Perquè l'esport”, tal com ha assenyalat Juan Fuster, “no solament és treball físic, és implicació mental i posada en valor de treball i sacrifique”.

  Per aquest motiu, per a Juan Fuster és fonamental “que aquest model de superació que és l'esport i que encarnen milers d'esportistes del nostre municipi, siga mereixedor de tot el nostre suport. Perquè de la seua mà, amb treball i amb passió, estem convençuts que el moment de Borriana és ara”.

  Pujar