29 d’octubre de 2020 29/10/20

El jove talent de les motos de Borriana s'estrena per primera vegada a casa amb el Mundial GP

El jove talent de les motos de Borriana s'estrena per primera vegada a casa amb el Mundial GP - (foto 1)
  • Sergio García Dols és el pilot més jove del mundial i correrà en la Comunitat després del seu gran èxit a Malàisia

MÉS FOTOS
El jove talent de les motos de Borriana s'estrena per primera vegada a casa amb el Mundial GP - (foto 2)
El jove talent de les motos de Borriana s'estrena per primera vegada a casa amb el Mundial GP - (foto 3)

Sergio García Dols, el jove pilote borrianenc que està fent història en l'esport, continua collint èxits i pròximament podria fer-lo, per primera vegada, en la Comunitat Valenciana. Aquest dimarts dia 4 s'ha presentat en la Diputació de Castelló el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que se celebrarà la 21 edició els dies 15, 16 i 17 de novembre a Xest. S'espera que més de 5.000 persones viatgen des de la província de Castelló cap a la localitat valenciana on es durà a terme el Mundial GP.

El jove de 16 anys, Sergio García Dols, serà el pilot més jove del mundial, qui afronta el seu primer Gran Premi a casa. El burrianenc també ha assegurat: “Donaré el cent per cent en la meua primera carrera del mundial ací a València; és un orgull córrer a casa”.

I és que fa a penes dos dies que García va pujar al podi per primera vegada en la seua carrera mundialista, una fita històrica per a l'esport de Castelló. El pilot va quedar en segona posició en el Gran Premi de Malàisia de Moto3. Així mateix, aquest cap de setmana el burrianenc participarà en el Gran Premi de Tailàndia.

Açò és com un somni fet realitat per al jove García, ja que fa un any li vàrem preguntar des de elperiodic.com quins eren els seus projectes de futur, al que ell va afegir: “a mi m'agradaria molt estar amb moto GP d'ací a uns anys, però és una cosa per la qual he de lluitar i que sense sacrifici no podré aconseguir”.

Pujar