elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mª Josep Safont: 'Burriana té diferències que són les que volem remarcar'

Burriana - Fitur 2017 - Mª Josep Safont, Alcaldesa - Santi Zorio, concejal Turismo
Burriana - Fitur 2017 - Mª Josep Safont, Alcaldesa - Santi Zorio, concejal Turismo
  • L'alcaldessa de Burriana atén a elperiodic.com en la Fira Internacional de Turisme de Madrid per a parlar dels recursos que té esta ciutat, des del turisme nàutic, esportiu, cultural, gastronòmic o de festivals

MÉS FOTOS
Mª Josep Safont: 'Burriana té diferències que són les que volem remarcar' - (foto 2)
Mª Josep Safont: 'Burriana té diferències que són les que volem remarcar' - (foto 3)

Burriana compartix moltes coses amb els altres pobles de la província de Castelló però també té diferències que la convertixen en una localitat única. I són estes diferències les que s'han de potenciar i donar a conéixer, tal com ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Maria Josep Safont, en una entrevista amb elperiodic.com realitzada en la Fira Internacional de Turisme que s'ha celebrat recentment a Madrid.

I quines són estes diferències que es volen remarcar? 'El turisme nàutic, esportiu, cultural, les zones modernistes, la gastronomia amb la taronja i, des de fa uns anys, també el turisme de festivals '. Així respon l'alcaldessa de Borriana, qui assegura que a més de l'Arenal Sound hi ha més festivals que poden ser interessants per al turista i que s'estan començant a donar a conéixer. En declaracions a este digital en el marc de FITUR, Safont valora les expectatives turístiques per a este 2017 per damunt d'anys anteriors: 'Creem que el turisme és una força que ha de moure la ciutat de Burriana '.

Elperiodic en FITUR

La 37a edició de La Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid és una cita important per a empreses turístiques i per a institucions perquè és la primera fira de l'any en què tot el sector del turisme es dóna cita. Una trobada que la Comunitat Valenciana no ha volgut perdre's i per això més de 400 empreses i desenes de localitats han mostrat les seues propostes a la resta del món.

Elperiodic.com ha estat present en esta fira per a comptar-los tots els detalls de la proposta valenciana en FITUR que, en línies generals, passa per oferir un turisme d'experiències, de cultura, de gastronomia i de sostenibilitat, tot això tractant de desestacionalitzar l'oferta.

A més, hem entrevistat als actors que durant els primers dies d'esta fira han protagonitzat els actes més importants. Des del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, passant pels presidents de les Diputacions d'Alacant i València i els representants de les principals ciutats de la regió. Tots coincidixen en una cosa: La Comunitat Valenciana és una terra plena de tresors i s'ha de treballar per donar-los a conéixer a la resta del món.

comentari 1 comentari
Que no lo veo
Que no lo veo
25/01/2017 12:01
Donde están los hoteles??

Donde estan?? No los veo. Como se puede hablar de turismo de CUALQUIER tipo sin tener ofertas de pernocta serias?? Sea, que no me refiero ni a la pensión ni a la acampada del aurenal. Hmmm??

Pujar