2 de desembre de 2020 2/12/20

Jornada de recuperació de tortugues aquest diumenge a Burriana

Jornada de recuperació de tortugues aquest diumenge a Burriana - (foto 1)
  • Medi Ambient programa una nova jornada de voluntariat ambiental que tindrà lloc aquest diumenge 23 de juny des de les 10.00 a la Torre de la Mar

MÉS FOTOS
Jornada de recuperació de tortugues aquest diumenge a Burriana - (foto 2)

Burriana acull aquest diumenge 23 de juny una nova jornada de voluntariat ambiental. En aquesta ocasió, el protagonisme serà per a les tortugues, ja que es tractarà de conéixer a aquests animals autòctons que actualment viuen en el Clot o Estany de la Vila. La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament ha preparat aquesta iniciativa de la mà de la Fundació Limne, amb qui ja s'han realitzat diverses jornades de voluntariat ambiental en la zona.

Així, totes les persones interessades a participar en aquesta bonica iniciativa hauran d'acudir el pròxim 23 de juny a les 10.00 a la Torre del Mar. Tot un matí dedicat a l'observació, identificació i tractament de les tortugues que, en el cas de les espècies autòctones, ja estan catalogades en molts casos per la pròpia Fundació Limne, la qual cosa també permet en aquestes jornades, realitzar un seguiment sobre l'evolució de cadascuna dels exemplars que actualment viuen en el Clot o Estany de la Vila.

Les inscripcions poden realitzar-se tant en el telèfon 654 076 533 o a través del correu participa@limne.es. Es recomana apuntar-se amb antelació ja que en les últimes ocasions el contingent s'ha omplit: “Ha augmentat la participació dels veïns de Borriana en les diferents iniciatives el que demostra no solament la seua implicació sinó també el seu major coneixement de nostre”.

Més informació en aquest enllaç.

Pujar