elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joel Lázaro, esportista de Borriana, deixa empremta en el campionat d'Europa de carreres d'obstacles

Joel Lázaro, esportista de Borriana, deixa empremta en el campionat d'Europa de carreres d'obstacles
  • L'atleta ha fregat el podium: “Em quede amb el camí que he recorregut per a arribar fins ací, sense rendir-me i sense tirar la tovallola”

L'atleta de Borriana, Joel Lázaro, ha participat recentment en el Campionat d'Europa de carreres d'obstacles OCR aconseguint un merescut sext lloc.

Joel Lázaro ha competit al costat de la seua germana Noemí Lázaro de la qual se sent “orgullosíssim per tot el que ha lluitat per arribar fins allí i veure'ns els dos competint va ser un moment màgic”.

Disputat en Folgaria (Itàlia), el jove esportista borrianenc va competir en dos proves: 3,5 quilòmetres i 25 obstacles; i 14 quilòmetres i 45 obstacles.

“Cada carrera tenia la seua dificultat, perquè la del divendres era súper ràpida i t'exigia molt i fer-ho tot molt ràpid”, explica Joel Lázaro, “en canvi la del dissabte eren molts quilòmetres i a més estàvem a bastant altitud llavors dificultava la respiració, i si era una carrera molt dura en tema de córrer”.

En la primera carrera, el borrianenc va aconseguir el 6é lloc i en la segona el 5é lloc. En ambdues va estar a tan sols un minut d'haver fet podium.

“Em quede amb el camí que he recorregut per a arribar fins ací, sense rendir-me i sense tirar la tovallola”, ha apuntat.

Joel Lázaro ha agraït el suport rebut. “Sense el granet d'arena de Loyal Trans, Irier, Agronostrum, Ca la Rosa, Berenador Manolo, Món Basar, Pastor, Pells Saimi, Pinotxo, Construccions Llopis, Tallers Pami, Climbskinspain, Cati, Cup’n go tot això ho hauria sigut possible”.

Pujar