elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els hostalers de Borriana denuncien les “pèrdues” que els ocasiona l'Arenal Sound

Els hostalers de Borriana denuncien les “pèrdues” que els ocasiona l'Arenal Sound
  • Lamenten que els perjudicis no són sol durant els dies que dura el festival sinó també els dies de muntatge i desmuntatge del recinte

Galeria de fotos
Burriana - Arenal Sound 2019 - Roda Prenpsa Associació Hostelería
Burriana - Arenal Sound 2019 - Roda Prenpsa Associació Hostelería
MÉS FOTOS
Els hostalers de Borriana denuncien les “pèrdues” que els ocasiona l'Arenal Sound - (foto 2)
Els hostalers de Borriana denuncien les “pèrdues” que els ocasiona l'Arenal Sound - (foto 3)

“Accessos restringits als seus locals, falta de places d'aparcament per als turistes de les localitats pròximes, carreteres tallades, venda il·legal, turistes que tenint els seus apartaments tots l'any a Borriana abandonen la ciutat per a passar aquesta setmana en un altre enclavament turístic per les molèsties i fins i tot veïns que no poden accedir a la platja per la massificació i els talls”.

Són alguns dels problemes que, segons han denunciat els hostalers de Burriana, els ocasiona l'Arenal Sound durant els dies que dura el festival però també els previs amb el muntatge i els posteriors amb el desmuntatge del recinte. Així, des de l'Associació d'Hostalers de Burriana, lamenten que molts associats veuen reduïts els seus ingressos i posen com a exemple que els locals del port a penes tenen trànsit, especialment a la nit, en estar els accessos tallats.

En una roda de premsa que han realitzat aquest divendres, lamenten que aquesta circumstància es dóna en un mes clau per al sector: “Són molts els motius que fa perdre als hostalers de la nostra costa els ingressos que el mes d'agost són una part d'essencial per a poder fer front a tot l'any. Per això, volem expressar el nostre malestar no contra l'Arenal Sound, sinó amb la planificació d'aquest”.

En aquesta mateixa línia, apunten al fet que el pla estratègic per al desenvolupament de Burriana -elaborat per al propi ajuntament-, apunta al fet que tant la ubicació com la data d'aquest esdeveniment no són els adequats: “Aquest pla instava en un termini màxim de cinc anys a modificar aquests aspectes (dels quals ja han passat dos) i esperem que tant les autoritats de la nostra ciutat, com la direcció del festival arriben prompte a un acord per a solucionar aquest problema que tant afecta a la nostra ciutat”, conclouen des de l'Associació d'Hostalers de Borriana.

Pujar