4 de desembre de 2020 4/12/20

Gustavo Ferrada guanya el premi a la millor pel·lícula en els II Premis de l'Audiovisual Valencià

Gustavo Ferrada guanya el premi a la millor pel·lícula en els II Premis de l'Audiovisual Valencià - (foto 1)
  • La productora borrianenca Alamar Cinema 161 AIE, de Gustavo Ferrada, guanya el premi al Millor Llargmetratge de Ficció per la pel·lícula Vivir dos veces

  • L'alcaldessa de Burriana felicita al productor en nom de l'Ajuntament i de tots els borrianencs i se suma a la celebració amb la família Ferrada

MÉS FOTOS
Gustavo Ferrada guanya el premi a la millor pel·lícula en els II Premis de l'Audiovisual Valencià - (foto 2)

La pel·lícula Vivir dos veces produïda per Alamar Cinema 161 AIE amb domicili a Burriana i propietat de Gustavo Ferrada Lavall, va rebre set premis en l'acte de lliurament dels II Premis de l'Audiovisual Valencià que es va celebrar ahir nit a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Entre les pel·lícules més nominades estava Vivir dos veces, amb 12 nominacions. Pel·lícula produïda per Gustavo Ferrada, persona molt lligada a l'audiovisual amb una trajectòria llarga i reconeguda en el món del cinema, principalment en la seua faceta com a productor.

Al llarg de la gala, Vivir dos veces va rebre set premis, entre els quals destaquen el premi al millor guió per a María Mínguez Pardo, el premi al millor actor per a Óscar Martínez i el premi al millor llargmetratge de ficció per a Alamar Cinema 161 AIE.

Gustavo Ferrada hi va haver de pujar diverses vegades a arreplegar alguns dels premis, però va ser en la seua intervenció després d'aconseguir el premi a millor llargmetratge de ficció quan per a començar, en un to irònic, va manifestar "heu dut els premis a Castelló i ha hagut de ser un de Burriana qui arreplegue el primer premi", era una frase que recordava la rivalitat entre Burriana i Castelló.

A continuació, després d'aquest parèntesi, va agrair als patrocinadors i a totes les persones que havien participat en la pel·lícula la seua tasca i el seu saber fer en aquest treball. Finalment, va recordar als espectadors que les pel·lícules “si no es veuen no existeixen", per la qual cosa va convidar totes les persones presents i els espectadores d'À Punt a vore la pel·lícula.

L'alcaldessa de Burriana, Maria Josep Safont, va assistir a la gala acompanyada del regidor d'Educació i Comunicació, J. Ramon Monferrer, on  es va mostrar coneixedora de les virtuts de la pel·lícula de Gustavo Ferrada i convençuda de les seues possibilitats després de les dotze nominacions. Abans de començar l'acte va animar el productor borrianenc i en acabar la gala, després d'haver arreplegat el premi més important de la nit, el va felicitar en nom de l'Ajuntament i de tots els borrianencs. Tot seguit, va felicitar la família Ferrada i van festejar el premi entre tots.

Pujar