elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Guàrdia Civil confirma que l'arma amb què es va atrinxerar un veí de Burriana causant el pànic era falsa

La Guàrdia Civil confirma que l'arma amb què es va atrinxerar un veí de Burriana causant el pànic era falsa
  • El detingut està acusat dun delicte d'amenaces i passarà aquest dissabte a disposició judicial

Videos
Alerta a Borriana en atrinxerar-se un home amb un suposat fusell
Alerta a Borriana en atrinxerar-se un home amb un suposat fusell

Aquest divendres un home s'atrinxerava a sa casa a Burriana amb una arma i amenaçava des de la finestra de disparar als nens que estaven jugant al parc del davant. Automàticament es deslligava l'alarma al barri de Quarts de Calatrava i es desplegava un dispositiu de seguretat sense precedents desallotjant tota la zona.

“No puges aquí que et pegaré un tir”, són algunes de les amenaces que havia deixat anar el suposat tirats als xiquets i hauria arribat a disparar als petits des de la pistola que, tal com acaba de confirmar la Guàrdia Civil al diari .com era falsa: es tractava d'una pistola d'AirSoft, la típica que es fa servir per a jocs tàctics com en els coneguts paintballs.

Segons fonts de la investigació, el detingut està previst que passe este dissabte a disposició judicial acusat d'un delicte d'amenaces. Es desconeix l'edat i la nacionalitat d'aquesta persona que, a més, era a casa amb més gent en el moment en què va causar el pànic. Segons fonts de la Policia Local, al pis on es trobava el detingut s'estava desenvolupant una festa amb un grup de quatre o cinc joves, un dels quals ha estat el que hauria sortit amb l'arma pel balcó.

La investigació continua oberta, mentre que els veïns es recuperen d'un esglai difícil d'oblidar.

Pujar