2 de desembre de 2020 2/12/20

El grup de teatre Centre Espanya conquesta el Teatre Payà

El grup de teatre Centre Espanya conquesta el Teatre Payà - (foto 1)
  • L'obra triada per la comissió per al concurs de teatre faller ha sigut “En un lloc de Santa Barbara”

Galeria de fotos
XIV Concurs de teatre en valencià de la Falla Centre Espanya
XIV Concurs de teatre en valencià de la Falla Centre Espanya

Aquest cap de setmana ha arribat de conéixer la proposta teatral que la Falla Centre Espanya ha presentat per al Concurs de Teatre Faller de Borriana. “En un lloc de Santa Barbara” ha sigut l'obra triada per la comissions, els qui durant dos dies han emocionat al pati de butaques del Teatre Payà.

Aquesta obra inèdita és la continuació dels *sainets ‘Un adanlus en Santa Barbara’ i ‘La Xiqueta sen’s casa’ que es van presentar en anys anteriors. Amb aquesta nova representació es tanca la trilogia de la família gitana i la família *alcriera, coincidint amb el desé aniversari de la primera part de la història.

Amb Nacho José i Ana Muñoz com a protagonistes principals, el grup de teatre Centre Espanya ha aconseguit que el públic visca en primera persona la fi d'aquesta història en la qual totes dues famílies es torna a veure les seues destinacions entrellaçades.

Al costat dels dos actors principals el repartiment d'aquesta obra de Jose Vicente Tormos Arnandis el completen: Nestor Martí, Ana Bernat, Ximo Tornador, Jose Puchol, Lola Llopis, Sergio Beltran, Paco*González, Jose Luis Alexandre, Cèsar Estelles i Carmen Goterris.

MÉS FOTOS
El grup de teatre Centre Espanya conquesta el Teatre Payà - (foto 2)
El grup de teatre Centre Espanya conquesta el Teatre Payà - (foto 3)
El grup de teatre Centre Espanya conquesta el Teatre Payà - (foto 4)
El grup de teatre Centre Espanya conquesta el Teatre Payà - (foto 5)
Pujar