19 de novembre de 2019 19/11/19

El gremi d'artistes fallers de Burriana entrega els seus premis

El gremi d'artistes fallers de Burriana entrega els seus premis - (foto 1)
  GALERIES DE FOTOS
  Burriana - Festa Gremi Prov. Artistes i Artesans Fallers
  Burriana - Festa Gremi Prov. Artistes i Artesans Fallers
  MÉS FOTOS
  El gremi d'artistes fallers de Burriana entrega els seus premis - (foto 2)
  El gremi d'artistes fallers de Burriana entrega els seus premis - (foto 3)

  El Gremi Provincial d’Artesans i Artistes Fallers de Borriana s'ha reunit aquest dissabte en la seua festa anual celebrada en el Restaurant Vives. Una trobada en el qual, com és habitual, s'ha fet lliurament dels premis als artistes que han aconseguit primer premi amb les seues obres.

  A més en aquesta ocasió s'ha guardat un minut de silenci en memòria de l'artista Faller mort Vicente Tornador "el primo", i homenatjat a l'artista Paco Borja que es jubila enguany i aquesta en el món faller des dels 14 anys.

  Aquesta cita, que com diem s'ha convertit en data assenyalada en el calendari, cerca reconéixer la labor que els artistes fallers locals fan cada any per plantar falla en les diferents localitats de la Comunitat Valenciana.

  Els artistes reconeguts enguany han sigut: Rubens Marzá Venteapani, Ximo Foix, Paco Borja, Sergio Musoles, Fernando Foix, Fernando Foix i Grego Acebedo, Toni Verdugo, Dani Ballester, Francisco Miñana, Francisco Fuentes, Paco Martínez Herdia, Sergio Fandos, Luis Herrero, Rafa Ibáñez, Xavi Ureña, Sacabutx art., Vicent Martínez Aparici, Vicente Espeleta i Javi Capella.

  La celebració va comptar amb l'assistència de les Falleres Majors de Benicarló, la Fallera Major de la Vall D'uxo, les Falleres Majors de Borriana, i representants del món de la festa i del govern municipal.

   

  ocultar
  El gremi d'artistes fallers de Burriana entrega els seus premis
  Pujar