2 de desembre de 2020 2/12/20

Gran expectació a Burriana per l'arribada de ‘Nubarrón’

Gran expectació a Burriana per l'arribada de ‘Nubarrón’ - (foto 1)

  El mal temps no sembla que vaja a ennuvolar la gran vesprada de ‘Nubarrón’, valga la redundància. Burriana compta els minuts per a l'aparició del bou més car de la història i que s'ha convertit en l'indiscutible protagonista d'aquestes festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia.

  Milers de persones s'estan desplaçant fins a la capital de la Plana Baixa per a gaudir del Bou al Carrer d'aquest dissabte a la vesprada que comença a les 17.30 i que presentarà a ‘Nubarrón’ sobre les set i mitja de la vesprada. Procedent de la ramaderia de Partit de Resina i ferrat amb el número 10, el boví ha despertat molts rumors i anhels durant l'hivern al ser molts els que volien gaudir d'ell, tal com els va avançar elperiodic.com en el seu moment.

  Segons apunten des del sector referint-se a ell, el seu valor és el més alt que s'ha pagat fins hui per un bou salvatge. La seua xifra de ‘mercat’ podria haver arribat a aconseguir fins als 21.000 euros, arribant quasi a doblegar la xifra mitjana del mercat.

  Gran expectativa que hem pogut comprovar aquests dies amb tots els preparatius que han girat entorn d'ell, des de la rehabilitació del baix des d'on eixirà el calaix amb el brau, fins a la decoració del propi calaix o de la porta de la finca.

  Malgrat les pluges que han previstes per al final de la vesprada, l'expectació és màxima i ja es nota en l'ambient que fins a Burriana s'estan desplaçant molts afeccionats al món taurí.

  Pujar