elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Ana Giménez: “La meua família m'ha dit que siga qui siga la Reina Fallera Infantil s'ho mereix”

Entrevista a Ana Giménez Fuster, candidata a Reina Fallera Infantil de Burriana 2022
Entrevista a Ana Giménez Fuster, candidata a Reina Fallera Infantil de Burriana 2022
  • Entrevista a la candidata a Reina Fallera Infantil de Borriana 2022 i fallera de la comissió Societat Club Ortega

 

La xicoteta Ana Giménez Fuster es presenta com a candidata a Reina Fallera Infantil de Borriana 2022 “super emocionada”. “Al principi aquesta una mica nerviosa, però ara ja m'he tranquil·litzat”, assegurava quasi 24 hores després de saber que era una de les dues candidates a Reina Fallera Infantil de la capital de la Plana Baixa per a les festes josefinas de 2022.

Dels actes fallers el que més li agrada a aquesta fallera de la comissió Societat Club Ortega és l'exaltació en el Teatre Payà.

Ana Giménez té 10 anys i estudia 5é de primària en el Col·legi Salesians de Borriana, i en el seu temps lliure li agrada muntar a cavall i fer pàdel.

Quan els seus companys s'han assabentat que era candidata a Reina Fallera Infantil “s'han posat super contents” i la seua família li ha aconsellat que siga ella mateixa, que siga natural i que siga qui siga la Reina Fallera Infantil s'ho mereix”.

A la seua curta edat, Ana Giménez compta amb un bagatge important en el món faller. En les falles 2020-2021 ha sigut Fallera Major Infantil de la seua comissió, en 2019 va ser Presidenta Infantil i en 2017 i 2018 ha format part de la Cort d'Honor Infantil de la Falla Societat Club Ortega.

Pujar