27 de setembre de 2020 27/9/20

Fuster reivindica la protecció de les famílies "enfront d'un PSPV que puja impostos"

Fuster reivindica la protecció de les famílies "enfront d'un PSPV que puja impostos" - (foto 1)

  Les famílies monoparentals de Borriana rebran aquest 2019 ajudes econòmiques gràcies a una iniciativa promoguda pel candidat a l'alcaldia pel PP, Juan Fuster, i aprovada el passat any per la unanimitat dels grups. “Aquest 2019 s'ha d'activar les bases que permeten recolzar a les famílies monoparentals. Una iniciativa que plantegem el passat any i que aconseguim que s'aprovara”, ha recordat el candidat.

  La iniciativa segueix el model d'aposta per la família que Fuster ha defensat en aquests anys d'oposició. “Invertir en les famílies de Borriana és garantir una correcta administració dels fons públics”. Per aquest motiu, “enfront d'un PSPV que s'ha dedicat a pujar els impostos als veïns de Borriana, nosaltres apostem per un model econòmic que garantisca que no s'incrementa la pressió fiscal als veïns”.

  Per a Fuster, “la millor garantia d'èxit és la que posa en valor els principals actius d'aquesta societat. I sens dubte la família ocupa un lloc preeminent”. Per aquest motiu, durant els anys de mandat, Fuster ha reivindicat la congelació d'impostos enfront de les pujades anuals practicades pel PSPV. “Hem reclamat la baixada de taxes i preus públics, els que afecten a tota la població, perquè injectar riquesa a les famílies és garantia d'èxit”.

  Aquest mateix model de contenció fiscal s'ha exigit per a altres sectors, com el de l'activitat econòmica de petits comerços i empreses. En aquest cas, “hem aconseguit que els negocis amb terrasses gaudisquen d'una rebaixa del 10% en la taxa que cada any abonen. Una ajuda que també gaudiran aquest 2019”.

  L'objectiu, ha assenyalat Fuster, “ha de ser transformar Borriana. Aconseguir que abandone l'estancament en el qual ha caigut per a passar a l'activitat que mereix. El motor econòmic que ha sigut i ha de seguir sent Borriana ha d'activar-se novament per a garantir riquesa on el PSPV solament ha sembrat empobriment”.

  Pujar