23 de setembre de 2020 23/9/20

Fuster reivindica un pla director per a camins rurals dotat amb asignació anual

Fuster reivindica un pla director per a camins rurals dotat amb asignació anual - (foto 1)

  “Els camins rurals de Borriana necessiten un pla director que milloren les seues condicions, eviten la degradació i programen inversions periòdiques que eviten l'abandó”. Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, tornarà a traslladar al Consell Agrari una iniciativa que el Grup Municipal del PP ha reivindicat durant aquests anys de mandat.

  “L'objectiu era que el PSPV actuara d'una forma organitzada i periòdica”. Per aquest motiu, “tornarem a fer aquest plantejament. Ja en 2018 el PSPV ens va comunicar que ho estudiaria però arriba 2019 i veiem que no s'ha actuat de cap manera. Al contrari, l'abandó alimenta la degradació de la nostra zona de cultiu”.

  Des del PP, Fuster considera que a la citricultura “se li recolza no solament en les manifestacions, sinó també amb inversió i planificació”. “Amb una assignació anual que assegure que es va a actuar en aquestes vies de comunicació fonamentals per a mantenir l'activitat agrícola que és patrimoni de Borriana. La que avui defensarem a Nules”.

  Juan Fuster, al costat d'altres regidors i representants del Partit Popular de Borriana, es traslladaran aquesta vesprada fins a Nules per a formar part de la concentració en defensa de la citricultura. “Enfront de polítiques lesives contra els interessos de la nostra ciutat, hem de ser capaces d'invertir en l'agricultura, protegir-la, respectar-la i incentivar-la”. “Tots units perquè la fortalesa d'una província de base agrícola exigisca als nostres representants a Madrid i a Europa que el tresor que l'esforç i suor dels nostres citricultores no mereix acabar en el sòl”.

   1 comentari
  Cames gordes
  Cames gordes
  27/02/2019 01:02
  No a la compañia

  Fuster quitate a Calpe de tu lado que ese solo te quita votos

  Pujar