30 de setembre de 2020 30/9/20

Fuster reclama garantir la seguretat dels veïns a l’A30-31 fins reprendre les obres

Fuster reclama garantir la seguretat dels veïns a l’A30-31 fins reprendre les obres - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Fuster reclama garantir la seguretat dels veïns a l’A30-31 fins reprendre les obres - (foto 2)

  Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reclamat al PSPV que garantisca la seguretat en les unitats A30-31 on s'han obert rases que revesteixen perill per als veïns de la zona. “Portem més de tres anys reclamant la finalització d'aquestes obres i ens han ignorat. Ara que arriben eleccions s'han posat a treballar i la seua incapacitat és tal que han tornat a paralitzar l'obra. El problema ara és que han obert unes rases en les quals podrien produir-se caigudes i es podria evitar si es col·locaren planxes que donaren seguretat a l'entorn”.

  El candidat del PP a l'alcaldia ha tendit la mà al PSPV “treballe conjunt per a resoldre un problema que afecta als nostres veïns. Estem ací per a servir, per a atendre les demandes dels nostres ciutadans, i el problema és que en l'Ajuntament de Borriana hi ha tres partits, PSPV, Compromís i Podem, tancats en els despatxos”.

  Per a Fuster, “la labor d'un polític no és la de apoltronarse en les butaques, és la de patearse Borriana d'a dalt a a baix i atendre les queixes, demandes i necessitats dels nostres ciutadans. Solament així, treballant braç a braç amb els nostres veïns, deixant-nos la pell per oferir ocupació, servei i prosperitat als ciutadans, recuperarem el posicionament que amb el PSPV i els seus socis Borriana ha enterrat”.

  El cas de la finalització de les unitats A30-31, a la Serratella, és paradigmàtic. “Durant quatre anys hem estat reclamant de forma insistent la necessitat de finalitzar el 0,20% d'aquesta urbanització. Les eleccions han motivat al PSPV a treballar però, la seua incapacitat és tal, que en setmanes han tornat a bloquejar l'execució de les obres”. Ara, tal com ha considerat Fuster, “el problema és doble”. “Els propietaris segueixen sense poder aprofitar les seues parcel·les perquè la urbanització no està finalitzada, mentre als veïns de l'entorn se'ls ha generat un perjudici amb l'obertura d'unes rases obertes”, ha declarat el candidat del PP a l'alcaldia de Borriana.

  Pujar