24 de setembre de 2020 24/9/20

Fuster reclama les ajudes a famílies monoparentals que va proposar en 2018

Fuster reclama les ajudes a famílies monoparentals que va proposar en 2018 - (foto 1)

  Les ajudes a les famílies  monoparentals que el PP va proposar al novembre de 2018 segueixen sense aplicar-se mig any després. La moció presentada pel candidat a l'alcaldia, Juan Fuster, va rebre el recolzament del PSPV i els seus socis que passats sis mesos “segueixen sense desenvolupar”.

  Juan Fuster ha reclamat al PSPV treball i obstinació. “No s'entén que després de tants mesos i pregunta després de pregunta en ple i en comissions, en aquests moments seguim esperant que les  famílies de Borriana a les quals se'ls va garantir una ajuda seguisquen sense saber com poden sol·licitar-les”.

  El candidat a l'alcaldia de Borriana reclama “compromís i treball per a avançar”. “Els nostres veïns no entenen que l'ajuntament prenga decisions que després s'ignoren i s'abandonen”. “Ens neguem a creure que aquest és el futur que li espera a Borriana. Perquè la nostra ciutat mereix implicació i convicció, l'esforç i la tenacitat que garantisca oportunitats i treball, serveis i millores per a les famílies”.

  El PP va presentar al novembre una moció per a garantir ajudes a les famílies monoparentals. “Si s'aproven en ple mesurades és per a desenvolupar-les. A Borriana li aniria molt millor si en lloc de tenir un partit que ha pactat amb Compromís i Podem el repartiment de despatxos, tinguera a gestors que es deixen la pell per garantir millores per a la nostra ciutat”.

  Per a Juan Fuster, “necessitem convicció i responsabilitat, i ara és el moment de fer el pas per a liderar una altra Borriana que guanye en benestar i oportunitats, en desenvolupament i creixement. Perquè si som capaços d'esforçar-nos per l'única cosa que mereix la pena, estic convençut que a Borriana li esperen èxits i serveis que recuperen l'activitat i el lideratge que mai va haver de perdre”.

  Pujar