4 de juny de 2020 4/6/20

Fuster: "El PSPV limita a 400.000 euros les ajudes a pimes i autònoms malgrat disposar de 3 milions"

Fuster: "El PSPV limita a 400.000 euros les ajudes a pimes i autònoms malgrat disposar de 3 milions" - (foto 1)

  El PSPV limitarà a 400.000 euros les seues ajudes per a autònoms i pimes malgrat que disposa de 3 milions d'euros per a poder reactivar l'economia. La quantia demostra “la falta d'ambició” d'un partit que “és incapaç d'advertir la gravetat d'una crisi que milers de famílies de Borriana ja pateixen en forma de desocupació”.

  Així ho ha considerat el portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, qui ha fet una crida al “rescat que els qui hui governen van utilitzar com a lema de campanya i hui demostren, amb els seus fets, que era pur màrqueting”. “No hi ha una vertadera voluntat de rescat, ni per als autònoms ni comerços, ni tampoc una estratègia per a reactivar la nostra ciutat, sense un pla definit per al comerç, turisme o obres menors”.

  En efecte, per a Fuster “aquesta quantia demostra que no hi ha gens d'interés a reactivar l'economia de Borriana. Al contrari, la falta d'incentius i ajudes provocarà que molts negocis que durant aquests mesos han tancat, aquest dilluns, amb el pas a la fase I, ja no tornen a alçar la persiana”.

  La falta de voluntat “no sols es tradueix en una quantia molt reduïda si atenem el nombre d'autònoms de Borriana”. Es constata en el cobrament d'impostos i taxes, que comença el pròxim 27 de maig i que “injectarà liquiditat al consistori”. Uns ingressos “als quals se suma la pòlissa de tresoreria de dos milions que ha concertat l'ajuntament i els 3 milions de romanents que posseeix en l'actualitat el PSPV”.

  En opinió del portaveu del PP, “aquests números demostren que malgrat que Borriana té capacitat econòmica per a traçar un pla d'ajudes sòlid i decidit per a reflotar l'economia, no hi ha interés per part de qui governa a posar-ho en marxa”. Des del PP, “donarem suport a aquesta reserva de crèdit, perquè per més limitada que siga, serà d'utilitat per a qui la reba. No obstant això, no per això callarem i guardar silenci davant una política que lluny d'ajudar a reactivar Borriana, està provocant amb el seu desistiment i abandó que la nostra ciutat s'apague a poc a poc”.

  Pujar