2 de desembre de 2020 2/12/20

Fuster: “El PSPV ha enganyat als veïns de la Marjaleria durant quatre anys”

Fuster: “El PSPV ha enganyat als veïns de la Marjaleria durant quatre anys” - (foto 1)

  “El PSPV ha enganyat als veïns de la Marjaleria durant quatre anys. Els va garantir en 2015 que els donaria empara urbanística amb la redacció d'un Pla Especial del que encara no existeix ni un esborrany perquè ni tan sols s'ha licitat, i els va anunciar el cessament de les sancions, que els segueixen arribant”.

  El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, ha fet una crida a “la responsabilitat de gestió” perquè durant “aquests quasi quatre anys han estat jugant amb la sensibilitat, il·lusions i esperances dels veïns de la nostra ciutat, dels propietaris de terrenys i edificacions de la Marjal”.

  “Han venut fum i ara pretenen tirar una altra mà de pintura per a maquillar la vergonya de no haver fet absolutament gens durant aquests anys. Perquè han abandonat als propietaris de la Marjaleria perquè senzillament mai han tingut en compte les seues necessitats”. A Borriana, “porten quatre anys pressupostant la licitació d'un Pla Especial que han sigut incapaços de contractar”. “Han canviat de pressupost mil vegades i han marejat a la ciutadania amb promeses que després s'han demostrat falses”. I “han jugat amb els veïns, que van dipositar esperances en vostès i ara se senten defraudats i indignats amb la incapacitat manifesta de la seua gestió”.

  Des del Partit Popular, Juan Fuster ha reclamat “una gestió real de les necessitats de Borriana. Són incapaços d'escoltar i són incapaços de treballar perquè senzillament no tenen un full de ruta que perseguisca el projecte sòlid i de futur que mereix la nostra ciutat”. “Són incapaços d'oferir oportunitats perquè són ineficaces en la gestió i menyspreen el treball. Prefereixen calfar butaques i vendre fum si amb açò es garanteixen el confort dels despatxos fins al mes de maig”.

   2 comentaris
  Marjalero burrianero
  Marjalero burrianero
  11/02/2019 10:02
  Juan y que soluciones ofrecio el PP?

  Este problema viene de hace mucho tiempo, con gobiernos del Partido Popular en Burriana y Generalitat, y tambien vendiste humo porque en caso contrario ya estaria resuelto y no te referirias a el. Juan que eStas 20 anos, escucha a la ciudadania y deja paso a otros que no estan marcados.

  Pujar