3 de desembre de 2020 3/12/20

Fuster: “El PSPV ha demostrat que no té cap projecte de futur per a Borriana”

Fuster: “El PSPV ha demostrat que no té cap projecte de futur per a Borriana” - (foto 1)

  “El PSPV ha demostrat que no té projecte de futur per a Borriana. En el seu programa electoral garanteixen serveis públics i des que governen la nostra ciutat han privatitzat la guarderia, prorrogat els contractes de serveis que van anunciar anaven a gestionar públicament i deixen en mans privades sòl que hauria de ser patrimoni de la ciutat”.

  Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana ha posat de manifest aquesta “model de creixement zero” que aplica el PSPV a la ciutat i que ha tingut la seua culmen en la pèrdua de terrenys en l'Arenal. “Els 16.600 metres quadrats que el PSPV redueix a la pèrdua d'un 5% del sòl de l'Arenal, per a Borriana és molt”.

  Aquesta política ineficaç i nociva per a Borriana, “és la que ens està negant el creixement”. “El nostre model és un altre”, ha assenyalat Fuster. “És el de la concessió i el desenvolupament, el mateix que reivindica el Pla Estratègic de Turisme, el document que hauria de servir de base a aquest pacte de cadires per a planificar el creixement per a la nostra localitat”. No obstant açò, ha lamentat el regidor, “aquest document que hauria de ser una guia de quin  ha de ser el desenvolupament de Borriana està oblidat en els calaixos. No solament són incapaços de lluitar pels interessos de la ciutat, és que ni tan sols són capaços de llegir un pla d'actuació que permetria que Borriana avançara”.

  Des del Partit Popular recorden d'els qui s'han repartit els despatxos de l'ajuntament la seua obligació de treballar i esforçar-se perquè la ciutat “capte inversions, siga motor econòmic i oferisca oportunitats als veïns”. “Aqueix és la seua comesa. No obstant açò, el ridícul que de nou han tornat a fer en la pèrdua de sòl en l'Arenal demostra que estan més entretinguts a posar-se travetes, tapar-se el nas i mirar cap a un altre costat abans que a cercar un objectiu comú que siga el del creixement i futur de la nostra ciutat”.

   3 comentaris
  Fernando y Esteso
  Fernando y Esteso
  16/11/2017 04:11
  tri-inútiles y " el olimpico"

  Estos harán buenas las peliculas de Berlanga, pero como se pueden hacer las cosas tan mal en tan poco tiempo?, por no decir que el pueblo da asco, sucios los parques, las aceras llenas de mierda, los basureros huelen mal, la bosca es la ciudad sin ley, los jardines con la hierba muerta, el reparcheado ya es total para decorar, es digno de estudio en algún master de la Uji.

  Pujar