24 de novembre de 2020 24/11/20

Fuster: ‘El PSPV abandona la neteja de solars’

Fuster: ‘El PSPV abandona la neteja de solars’ - (foto 1)

  “Borriana està patint l'increment de les plagues com a conseqüència del desistiment de funcions d'un partit, el PSPV, que ha donat l'esquena a una problemàtica que s'alimenta de la seua incapacitat”. El candidat a l'alcaldia pel PP, Juan Fuster, ha reivindicat la necessitat de treballar per a “resoldre problemes però, sobretot, per a evitar l'aparició dels mateixos”.

  En 2018, el PSPV va contemplar una partida de 50.000 euros per a netejar solars amb caràcter subsidiari. “Ni un sol euro es va invertir en la neteja de parcel·les i un any després, aquest 2019, la dinàmica segueix sent la mateixa. No hi ha cap resposta als veïns que es queixen per l'abandó de parcel·les en les quals es reprodueixen rosegadors i generen un risc per a els qui conviuen al seu costat”.

  L'abandó d'aquests solars “ha provocat les crítiques de veïns, com els de el carrer Europa, que reivindiquen des del passat any que s'actue en parcel·les que no s'han urbanitzat i en les quals s'alimenten rosegadors”. No solament els veïns, sinó també els comerciants que se situen a l'entorn d'aquests solars freturosos de neteja “pateixen la insalubritat d'un entorn per a la neteja del qual el PSPV reserva pressupost però que després no executa”.

  Des del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, Juan Fuster ha reivindicat la necessitat de “treballar per Borriana”. “No es pot entendre que un partit que presideix l'alcaldia prefereix seguir instal·lat en el confort dels despatxos abans que donar la cara davant les queixes que li presenten els veïns”.

  Fuster (PP) ha reivindicat la “vocació ciutadana” front “a els qui han ocupat l'ajuntament per a servir-se a si mateixos”. “Treballem per Borriana com a servidors públics que som. Escoltem als nostres veïns i donem solucions. Isquem dels despatxos i visquem la realitat del carrer”.

   5 comentaris
  Creo yo
  Creo yo
  25/02/2019 08:02
  Hgrtyg

  Qui el Psoe, 6 vox

  Pujar