28 de setembre de 2020 28/9/20

Fuster proposa estudiar opcions per a traure el Recinte de la Festa de la plaça la Fira

Fuster proposa estudiar opcions per a traure el Recinte de la Festa de la plaça la Fira - (foto 1)

  El candidat del PP a les eleccions municipals, Juan Fuster, ha proposat una taula de treball per a estudiar alternatives a la ubicació del Recinte de la Festa en la plaça la Fira. “És necessari crear un fòrum de treball que permeti analitzar, entre tots els partits representats en la corporació, ubicacions alternatives a la Fira”.

  L'objectiu és clar, “al setembre tornarem a gaudir d'aquestes festes i, per a aquestes dates, els qui governin han de tenir clar quin ha de ser la ubicació d'aquest recinte. Hem de ser capaços, entre tots, de trobar un espai alternatiu útil, reubicar el recinte en un altre punt de la localitat que siga accessible per a tots i genere les mínimes molèsties”.

  Des del PP, Fuster ha tendit la mà “per tal de buscar junts solucions”. Les festes de la Misericòrdia se celebraran durant la primera quinzena del mes de setembre i “si hem de definir una ubicació alternativa hem de posar-nos a treballar ja”. “Tenim unes eleccions municipals el mes de maig i seran els veïns els que decideixin qui governa, però independentment d'això, si entre tots els partits que avui estem representats som capaços d'estudiar opcions d'ubicació, serà un treball que estiga avançat per als qui governen a partir de juny”.

  Fuster ha considerat que “Borriana no pot estar bloquejada perquè al capdavant de l'ajuntament hi ha un partit, el PSPV, incapaç d'activar un sol projecte. No podem estar paralitzats per més temps perquè el PSPV i els seus socis, de Compromís i Podemos, es neguen a treballar. Hem de ser capaços de donar respostes als nostres veïns perquè mentre aquests partits estan amagats en els seus búnquers, fora, al carrer, els veïns ens reclamen solucions a problemes que no poden esperar que el PSPV i el seu socis desperten”.

   1 comentari
  festers
  festers
  14/02/2019 03:02
  recintes

  i el mercat de la merce? i el arenal sound del port? i el "meson" del vino de falles de la merce? i el "meson" del vino de Misericordia del carrer sant vicent? i el Maig di gras del carrer sant vicent? i els bous del pla? i les falles de tots els llocs? i aixi un fum. Per favor a tots ens molesta alguna cosa i a tots ens agraden les festes P A C I E N C I A

  Pujar