6 d’agost de 2020 6/8/20

Fuster (PP) proposa que el consens de les Falles de Burriana es repetisca en les ajudes als autònoms

Fuster (PP) proposa que el consens de les Falles de Burriana es repetisca en les ajudes als autònoms - (foto 1)
  • La moció del PP per a cedir la gestión de la Junta Local Fallera a la Federación se traduce en declaración institucional que el portavoz pide repetir en “acciones clave”

El Partit Popular de Burriana va aconseguir ahir que la seua moció per a cedir les competències de la Junta Local Fallera a la Federació de Falles de Burriana tirara avant “gràcies al diàleg, el consens i les cessions de tots els grups”. “Aquest esperit d'entesa és el que esperen els nostres ciutadans en uns moments tan crítics com el que estem travessant”, ha assenyalat el portaveu del PP, Juan Fuster. “Per això, desitgem que aquesta capacitat d'enteniment no sols es quede en aquest acord, sinó que es replique en molts altres”.

La moció del Partit Popular va servir de base per a aprovar una declaració institucional. “Tots han sumat en aquesta proposta. Després de reunir-nos amb la Federació de Falles i Compromís, es van aconseguir una bateria de mesures que es van traslladar al PSPV que també va acabar cedint”. “Qui ha guanyat és la festa”, ha declarat Fuster.

Les Falles arranquen una nova etapa que culminarà amb la cessió completa de competències de la Junta Local Fallera a la Federació de Falles. “Una voluntat que compta amb el suport de tota la corporació i que ha marcat una fita històrica en el festeig”. Un compromís de totes les forces polítiques “que creiem que és necessari repetir per a abordar accions clau que hui encara segueixen pendents de resoldre a Burriana”.

En aquest sentit, ha declarat Fuster, “creiem, com diu la regidora d'Hisenda, que hi ha necessitats que no estan cobertes”. I una d'elles és, sense cap dubte, “la de l'atenció als autònoms, als quals en ple juny encara desconeixen les bases d'unes ajudes que han d'oxigenar la seua malparada economia”. Des del Partit Popular, “tendim la mà a aprovar un pla potent d'ajudes que garantisca solucions als autònoms, que establisca mesures fiscals que eviten l'exclusió de milers de famílies i el reforç de l'atenció social, que és ja un demanda urgent per a molts veïns”.

Pujar